Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Csega világa Nyugaton a helyzet... USA napló Képregény Személyes  
 

Dohányzásról...

 2017.09.01. 00:13

 

A szüleim dohányoztak. Anyu gyerekvállalás előtt szokott le. Apu egy kicsit később, bár arról sincs emlékem; ő egyszerűen csak meg akarta mutatni, hogy leszokni annyi, hogy az ember többet nem gyújt rá. Többé nem gyújtott rá. A nagybátyám kiment a szőlőbe horolni, a szájába tette a cigarettát, de nem gyújtotta meg. Az ő módszere nem volt olyan gyors, de végül hatásos volt. Talán a nagynéném dohányzott a legtovább. Néha annyira befüstölte a szobát, hogy alig kaptunk levegőt. Néha én is elfüstölök egy-egy szálat, nabumm! Az első és legfontosabb szabályom, hogy nem gyújtok rá gyerekek közelében.

És akkor itt volt ez a család... Szimpatikusak voltak. Apa, anya, két kisgyerek talpon mellettük, és egy bébi a férfi karjában. Mindkét szülő rágyújtott. Egyszerre. Az apa a bébivel a karjában. Mint két gyárkémény. Egyből elvesztették a tiszteletemet. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen szülők szeretik a gyermekeiket. Az biztos, hogy nem szeretik őket annyira, hogy az egészségük kedvéért eldobják a cigarettát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csega.blog.hu/api/trackback/id/tr9412795438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása